top of page
  • Reelika Jeferjev

Kui peaksin kunagi arvama, et olen kasvamise lõpetanud, siis olen tõelises hädas.

Inimene, kes püüab muuta kõiki ja kõike muud, kui oma meeleseisundit ning omab vähest teadmist enesest ja inimese loomusest üksnes toodab samu muresid, mida kõrvaldada püüab!


Tõenäoliselt oled sa tänaseks mõistnud ja teadvustaud, et kõik kasvab ja areneb kiirusel. Parim viis elus edasi liikuda on asetada rõhuasetus kasvule ning näha alati tõendeid isiklikust juurdekasvust, edusammudest ja vabadusest.


Kui ettevõtja, investor ei asetaks rõhuasetust kasvule lõpetaks ta tõenäoliselt kahjumis, paigalseisus või puuduses. Miks isiklikus plaanis seda mitte arvestada?


Juhina omades uskumust ja hoiakut, et oled kasvamises on signaal, mis loob sulle võimalusi ja valikuid. Ideed hakkavad voolama ja sündmused, inimesed ilmuvad võluväel. Iga olukord milles oled, on võimalus! Sa tead, et kõik töötab sinu kasuks ning eesmärgi saavutamiseks juhtuvad kõik asjad. See vabastab sind väljundi ootusest ja toetab hetkes naudinguga parima andmist. Olles kasvule häälestatud märkad sa ka teiste potentsiaali, võimeid ja andeid. Sa hakkad tasapisi märkama ka teiste kasvu. Mitte kunagi enam ei ole sa võimeline nägema kedagi ega midagi fikseerituna. Pea meeles sa näed tõendeid nii enda, kui teiste osas. Nähes välises maailmas kasvu, oled sa ise kasvav.


Mis on kasv ja kuidas saada igapäevaselt tõendeid kasvu osas?

Isiklikust kogemusest näen ma igapäevaselt tõendust oma juurdekasvu ja edusammude kohta. See on minu jaoks isiklikult kasvu tähendus. Seega olen seadnud endale rutiini ja jagan seda sinuga. Kui igapäevaselt vähemalt 5 minutit sellele harjutusele oma aega pühendad lood väga tugeva vaimse ja füüsilise sideme, mis toetab sind igapäevaga järjest enam. Sisuliselt sa oled sisemises heaolus.

  1. Millise teadmise, oskuse, kogemuse võrra ma täna rikkamaks sain?

  2. Tõenäoliselt on igapäev midagi, milles sa ennast tõstsid. Võimalik, et jätsid reageerimata tavapärasel viisil või tundsid ennast paremini jne. Igapäev on midagi sellist ja sa lihtsalt pole harjunud seda märkama. Märkamisel on suur jõud.

Kui asetad rõhuasutuse juurdekasvule, edusammudele ja vabadusele aktiveerid ennast igapäevaga enam headele ideedele, võimalustele ja loomulikult nii vaimsele, kui ka materiaalsele heaolule. Lause mida tahad endale rääkida: Ma näen alati tõendeid oma kasvust. Küsimus mida tahad endale igapäev esitada: Millised andeid ja võimed mul on, mis tahavad minus avalduda?


Pea meeles seda, et sinus on peidus sügavad anded ja võimed, mis ootavad rakendamist- häälesta ennast parima ootusele ja kasvule!




bottom of page